Elu

Aasta ema vol. 100

Ma tean, et GTA on alla 18 keelatud. Päriselt ka tean! Ja kui Kent selle mängu lastele jõuludeks kinkis, siis ma viskasin selle kapi otsa! Sest ma ju tean! Ma tean, milline see mäng on! Prostituudid ja autode ärandamine peaks juba piisav põhjendus olema, et see  järgnevaks 10ks aastaks kapi otsa tolmu koguma panna! Või noh…5ks vähemalt. Ma ei tea. Kui vana laps võib mängult tänaval prostituute alla ajada? 😀 Ärge hakake üldse vastama! Ma tean küll, mis te ütlete! 😀

No igatahes tulime Eestist tagasi ja ma ostsin neile hoopis Lego NinjaGo mängu, mis oli MILJON korda eakohasem, kui GTA või see teine mäng, kus zombisid peab tapma.

Aga siis tuli Kent koju (jah, kõik ajan Kenti peale :D) ja mängis seda koos lastega. Ja lapsed sattusid vaimustusse, et saab autoga mööda linna ringi sõita! Ja no ma siis mõtlesin, et olgu! Natuke võivad mängida! Aga ainult natuke. Üsna tihti lendas GTA siiski kapi otsa, sest seda saab ainult üksinda mängida ning Chris unustas, et tal on vend ka, kes vahel mängida tahab ning ma ei viitsinud seda jonni ära kuulata.

Mõnda aega oligi kõik ok! Kuna nad ei osanud seda mängu mängida, siis ei sattunud ka situatsioonidesse, kus nad peaksid kellelegi kolki andma või prostituute vägistama. Nad LIHTSALT sõitsin mööda linna autoga ringi ning põgenesid politseide eest. Ja Chris pidevalt korrutas mulle, et TA TEAB, et päriselt ei ole elu selline. Et kui politsei sind tulistab, siis PÄRISELT ei istu sa autosse tagasi ja ei sõida edasi vaid saad surma. Ja päriselt ei ole nii, et auto sõidab sulle otsa ja siis tuled püsti, pühid ennast tolmust puhtaks ja jooksed edasi. 

Aga lapsed ju õpivad! Ja seda kiiremini, kui ma arvanud oleks. No ja täna ma siis ärkasin hommikul üles, läksin elutuppa ja avastasin, et Chris on stripiklubis ja paljaste rindadega naine teeb talle sületantsu! JOHAIDII! Mitte, et Chris poleks enne paljaid naisi näinud, aga 9 aastase koht vist ikka ei ole stripiklubis! 😀 Panin mängu karpi ning viskasin kapi otsa tagasi. Ja siis me rääkisime Chrisiga. Prostituutidest. Ja sellest, et kas ta arvab, et tema vanuses poiss tohiks selliseid mänge mängida. 

Tal on vist natuke piinlik ka, et ma peale sattusin, sest ta pole täna päev otsa telekat käima pannud. Mitu tundi juba paneb oma legosid kokku! 

Ma juba vaimusilmas kujutan ette, kuidas mõni ema hea meelega mulle lastekaitse koju saadaks selle jutu peale 😀 Aga ärge muretsege! Chrisiga on kõik korras. Chrisi ei käi pärast GTA mängimist püstolite teisi lapsi maha kõmmutamas. Ega rannas paljaid naisi jõllitamas. Ühtegi autot pole ka ärandanud. 

Hoopis sai täna kiita, kui klassi kõige viisakam ja sõnakuulelikum laps! Ja puhta viieline! 

IMG_2354

One Comment

  • Ailar

    Muhe tekst 😉☺️.
    Aga nõustun, et GTA tõepoolest ei pruugi olla sobilik väikelastele. Samas jälle on lastele mingeid, kasvõi GTA-laadseid, mänge vaja, mis arendaks. Ja iga mäng mingil määral arendab. Aga tegelt õigesti, et Chrisiga nendest asjadest rääkisid. Tulebki rääkida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga