Suhted

Küsimused eksile: kas ta veel armastab mind?

Kes on mu blogi juba pikemat aega jäginud, need teavad, et eelmisel suvel lõppes mu 10 aastat kestnud suhe Kentiga. Ma olen seda teemat ka pisut blogis kajastanud, aga ikka ainult minu mätta otsast! Seega, kui Kent külla tuli, siis mul tekkis geniaalne idee koos temaga live’i teha! Et noh! Küsiks tema käest ka, et mis ta meie lahkuminekust arvab!

Küsisin lugejatelt, kas neid huvitaks selline teema ning palusin neil ka küsimusi saata. Sain omajagu postkasti ning lisasin mõned enda poolt ka ja tulemus on siin:

Kent muidugi pani mind eriti ebamugavasse olukorda ning ei väsinud korrutamast, et seksi oli vähe 😀 Facebooki kommentaaridest leiate ka vastuse, et kes siis süüdi oli selles 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga