hispaania

Käbi ei kuku kännust kaugele…

Vahel on see ju täiesti tore, et lapsed pisut oma vanemaid meenutavad..välja arvatud siis, kui see ei ole..tore. Chris on nimelt võtnud minust eeskuju ja pabistab absoluutselt kõikide asjade üle. 

IMG_4621
Siis, kui ma ei olnud blond. Ja Chris ei olnud veel nii suur muretseja.

Hommikuti Chris PEAB ise veenduma, kas ma andsin talle ikka õige koti ning isegi kui ma käsi südamel vannun, et see on tema kott, siis kontrollib ta ikkagi üle ise samal aja pomisedes, et ma ainult korra piilun..Õnneks lõhkus Kenneth oma koti ära ja me pidime talle uue ostma..üks mure Chrisil hommikuti vähem (nüüd neil erinevad kotid).

Kui me uksest välja astume, siis Chris kontrollib, kas võtmed said kaasa. Niisama sõnadest ei piisa..ma pean võtmeid talle näitama või siis neid taskus kõlistama. Kui ma seda ei tee, siis ta muretseb ja muretseb ja küsib ja küsib kasvõi terve tee poodi ja tagasi.. Lisaks sellele püüab ta pidevalt veenduda, kas ma ikka üldse tean, kus ma olen ning ta PEAB teadma TÄPSELT, kuhu me läheme. Talle ei meeldi võõrad kohad, sest siis on ta kindel, et me oleme eksinud ja ma loll ei oska meid koju juhatada.

IMG_7100
Suvi ja sõdalastest lapsed! Olime tundmatutel radadel, aga too päev Chris õnneks ei nurisenud.

Huvitab, kas ma olen talle elu jooksul nii palju valetanud ja temaga koos ära eksinud, et ta on minusse igasuguse usu kaotanud?!

Ega ta ainult enda pärast muretse! Ikka teiste pärast ka! Paraadil püüdis ta pidevalt kõike kontrolli all hoida ning veendus iga natukese aja tagant, et Kenneth ja naabripoiss ikka näeksid paraadi ja nad kommidest ilma ei jääks Kui selgus, et Aleksandr ühtegi ei leidnud, siis ta andis enda omadest mõned…samal ajal veendudes, et tema enda kotis ikkagi kõige rohkem komme oleks 😀

IMG_2186
I am ironman. Heavy metal Ironman 😀

See on tema teine kiiks! Ta tahab, et kõik tunneks ennast hästi..aga ta ise peab ennast ikka kõige paremini tundma. Ta võib olla südame põhjani solvunud, kui ma Kennethile näomaalinguid joonistada ei viitsi, sest Kenneth ju nii väga tahab, aga ta ise samal ajal veendub, et Kenneth ikka see tegelane ei taha olla, kes Chris ise tavaliselt on. Ja kui Kenneth ikkagi tahab Ironman olla, siis Chris käib tal järel ja toob talle triljon argumenti, miks Kenneth võiks mitte Ironman olla. Ta ei proovi kunagi jõuga oma tahtmist saada..alati kavalusega 😀

Aga kõige selle juures on nad Kennethiga kahepeale korjanud üles ka suure hunniku väga positiivseid omadusi. Näiteks selle, et nad mõlemad tahavad trenni teha ning Kenneth ärkab igal hommikul pool tundi varem üles, et koos Kentiga õue minna ja seal kätekõverdusi teha ning torude peal lõuga tõmmata. Nad kumbki ei söö majoneesi, sest see olevat nende sõnutsi täis rõvedat võid ja ei kõlba kuhugi ning nad ei pirtsuda ka kõige rõvedamat rohelist värvi smuutiga, sest see on tervislik! Nad on meeletult hea huumorimeelega ning püüavad pidevalt kõiki ninapidi tõmmata ning päev on korras, kui neil õnnestub keegi naerma ajada! Nad mõlemad jooksevad lauldes mööda korterit ringi ning aeg-ajalt näitavad oma parimaid tantsuliigutusi!

IMG_2440
Kent mängib koos Kennethiga reketi laadset mängu. Ma ei mäleta, mis selle päris nimi oli.. 😀

Seega õnneks on kõik ikkagi tasakaalus! Ma pean ise enda muretsemisega midagi ette võtma ja ehk siis rahuneb Chris ka maha!

Millised on teie “kõige paremad” omadused, mille lapsed külge on võtnud?

2 kommentaari

  • Katrin H

    Mina olen täielik tuulepea. Tihti hilinen sest ma ei leia autovõtmeid (rahakott, telefon on kadunud nagunii ning maja jääb lukku panemata). Tormakas olen ka. Kui midagi tuleb pähe, siis seda ma ka teen. Rutiin ei sobi ja kui selgub, et kohustusi tuleb täita, siis delegeerin. Vanim laps on väga minu moodi. Koolist tulles unustab pinali või päeviku või õppimisasjad kooli. Telefoni ta ei soovi kasutada sest samamoodi nagu mina, ei leia ka tema seda üles . Peale kooli kolab ja uitab. Unistab ja unustab ennast, elame koos kuskil tuleviku-omas maailmas 🙂 Avastada uusi asju meeldib, koju jõudes on tal kott ja taskyd täis tammetõrusid, kive, puuoksi, lehti. Koolikott on pidevalt raske- seal on luup, nööri, käärid, karbid(kivide, teokarpide jaoks). Õppida kodus et taha ja lauaääres istumise pysivust pole. Minul oma kooliasjadega samad raskused. Koolis võiks käia aga õppimine?! Mina ei vaata telekat sest see eeldab istumist 🙂

    • Liisbett

      Minu arvates on see nii tore, kui laps tahab maailma avastada! Mõne mõttes see etem, kui raamatu taga tuupimine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga