Niisama juttu

Kollasest blondiks

Paar kuud tagasi otsustasin ma lõpuks ühe oma pooleli jäänud eesmärkidest taas käsile võtta ning oma pea blondiks värvida. Ja see õnnestus! Siis ma tulin aga Eestisse ja otsustasin väljakasvanud juured taas heledaks värvida ja ma ei tea, mis mul arus oli, aga korraga olid kõik mu juuksed värvised. Tulemus oli õudus kuubis, ehk siis mu imeilus heleblond juuksevärv asendus õudsa kollasega. 

Ma olin küll üsna meeleheitel, aga otsustasin, et ma lasen juustel mõnda aega puhata ja ei värvi neid enne, kui juuksejuured taas värvi vajavad. 

Nädalake tagasi oli see aeg käes. Ma otsustasin, et oma peaga ei tee ma midagi ja üritan end youtube videodega harida. No ütleme siis nii, et ega ma väga palju targemaks ei saanud. Üks blondeeris umbes 7 korda oma kollaseid juukseid ja hõiskas videos, et mul on nii paksud juuksed, et need kannatavad kõik ära…no minu omad ei ole niiii paksud ja ei kannata suht midagi ära. Seejärel oli video, kus kasutati mingit kindlalt pulbrit, mida ei ole Eestis saada. Ja siis mingit värvi, mida ka ei ole Eestis saada. Lõpuks komistasin ühe video otsa, kus pandi lilla shampoon pähe ja hoiti seda seal 8 tundi ning maha pestes olid juuksed hõbeblondid. No ja sellest ma kinni haarasin..

Läksin poodi ja ostsin endale poest selle ühe ja ainsa pudeli, mis Prismas saada oli. Sellise:

fe1fd68bbaf461c0db3e52109f601122

Koju jõudes oli natuke pettunud, sest ma mingil põhjusel eeldasin, et see on selline tugevalt lilla..samas on mul hea meel, et ma ei kontrollinud, sest vastasel juhul oleks see ostmata jäänud. Tegin õpetuse järgi oma juuksed märjaks ning tegin juuksed üleni palsamiga kokku. Ainult, et edasi ma ignoreerisin õpetust ja jätsin selle pähe ligi kaheks tunniks. 

img_0261

See on nüüd üks meeletult nigel pilt, seega peate lihtsalt mu sõnu uskuma. Juuksed olid kõvasti vähem kollased ning meeletult palju ilusamad, pehmemad, siledamad ja mida kõike veel. Aga nad ikkagi olid kollakad ning juured olid endiselt värvimata. Seega läksin taas poodi ja istusin värvileti ees umbes tund aega, sest ma ei suutnud otsustada, milline blond värv nulliks kõige rohkem seda kollakat tooni mu juustest . Valisin lõpuks plaatina. 

Need on ka niiii halvad pildid. Nojah! Igatahes olen ma väga rahul. Juuksed on väga ilusad ühtlaselt hõbeblondid ja imeliselt pehmed. 

img_0269
Suvaline kitsepilt lõppu! Ajee!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga