Niisama juttu

Unetu!

Arvestades, et kell on kohe 3 öösel, siis võiks ju eeldada, et ma olen see tore öökulli tüüpi inimene, kes poole ööni tööd teeb…

No tegelikult ei ole üldse väga tavapärane minust kell 2 öösel üleval olla. Mul on lihtsalt mingisugused unehäired viimased paar nädalat kallal olnud ja ma ei suuda enam normaalsel ajal magama jääda. Suudaks ma siis vähemalt midagi asjalikku teha selle aja jooksul teha, kui ma üleval passin, aga mure on selles, et alates kella 12nest hakkab mu aju mingusuguseid hooldustöid tegema. Ehk siis päris shut down ei ole, aga full powerist on ka asi kaugel. Pigem selline väga madalatel pööretel töö, mis võimaldab mul vaadata kas youtube videosid või kuulata James Bay muusikat ja oma kitarrist unistada. Pole eriti produktiivne eks ole! Aga ma olen viimasel ajal väga palju targemaks saanud tänu sellele ja tean nüüd, et Victoria ajastu kõige suuremateks ohtudeks tavalistes majapidamistes oli näiteks raadium, mida kasutati kondoomides või hambapastas, sest see helendas nii vingelt. Või siis külmkapid…

Jeii..Raadiumikondossid
Jeii..Raadiumikondossid

No igatahes öökull ma pole.. Mul on hetkel lihtsalt mingi kahtlane faas, millest võiks juba üle saada, sest üsna kurnav on poole ööni voodis unematit oodata. See jõhkard on mind vist üldse ära unustanud..Kui mul ei ole unehäireid, siis ma olen tavaliselt 11-12 ajal juba voodis. Igasugused klubid ja muud sotsiaalsed toredad üritused on minu jaoks üsna kurnavad, sest siis kui teistel pidu algab, siis ma tahaks juba voodisse ronida ja magama minna…nagu üks korralik vanur! 😀 Hetkel võiks vist vabalt kluppi ronida ning poole 6ni hommikul tantsulkat teha..

Kuidas unehäiretest lahti saada? Ma eeldan, et mul on lihtsalt ärevus seoses sellega, et ma varsti koju tagasi lendan ja ma lihtsalt ei suuda enam ära oodata!! Peaks õhtuti piparmünditeed jooma? 

images

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga