Niisama juttu

Minu ideaalne päev

Mul on mälestus lapsepõlvest. Ma avasin oma silmad koos esimeste päikesekiirtega, mis läbi kardina mu tuppa tungisid ning nii värske ja puhanud oli olla! Täpselt sellise emotsiooniga peaks minu ideaalne päev algama. Ainult hommikul kell 6! Ma astuks voodist välja ning suunduksin terrassile, kust avaneks imeilus vaade mere ja mägede poole. Õhk on värske! Seejärel vahetaksin riided, jooksin klaasi vett ning suunduksin jooksma. 

terrace-sea-sunsets-great-mountains

Kui ma tunni pärast tagasi jõuaksin, siis oleks Kent jõudnud juba laua katta ning kohvi valmistada! Ideaalne mees! Laual oleks kohv ja värsked puuviljad. Maasikad, vaarikad, mustikad, melon, mango, viinamarjad, apelsininid, kiivid..ma võiksin veel mõnda aega siin edasi vurada, mida ma laual näha tahaksin, aga sel juhul tuleks postitus kõikidest maailmas leiduvatest puuviljadest, mitte minu ideaalsest päevast.

e07dc79f29b0
Kent! Palun mulle selline lauake hommikuks!

Pärast hommikusööki on aeg seiklema minna! Minu ideaalsesse päeva mahub nii mägedes ronimine, metsas matkamine kui ka merelainetes hullamine. Väsitav…aga põnev! Loodus on minu jaoks alati maagiline olnud. Kõrged puud, sügavad orud, matkarajad…mul ei saa nendest mitte iial küllalt! Veel ja palun natukene veel!

Vahepeal peatuksime kohvikus, et lõunat süüa. Sellises pisikeses koduses kohvikus, kus oleks imeilus interjöör ning suurepärane teenindus. Ma võtaksin endale midagi eriti maitsvat! Caesari salati, hamburgeri, pitsa, tomatisupi või hoopis korraliku steigi. Sõltub tujust! Magustoiduks oleks jäätis! Kent valiks kindlasti minu eest, et ma ei peaks 25 minutit jäätiseleti ees edasi ja tagasi vantsima.

img_3931

Umbes kell 5 jõuaks me koju ning ma asuks oma tööasjade kallale. Paari tunniga suudaksin ma kõik tähtsad tööülesanded ära teha! Isegi sellest kirjutamine toob mulle naeratuse näole. Paari tunniga! See oleks imeline!

Õhtul läheks ma koos sõbrannadega sushit sööma! Kõikide oma kõige paremate sõbrannadega! Laud oleks ühest otsast teise otsani sushit täis! (Ideaalse päeva kirjeldamine pole üldse lihtne! Ma tahaks sushit nüüd!)

Ma jõuaks koju just sel hetkel, kui lapsed magama lähevad. Ma mängiks neile kitarril kõik oma lemmikud lood ette ja siis hiiliks tasakesi toast välja. Õhtu lõppeks koos Kentiga veinipokaali taga. Sushit võiks ka veel süüa 😀 No seda pole kunagi piisavalt palju 😀

Milline teine ideaalne päev on?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga