Mõtisklused

10 läbikukkumist!

Ma just jõudsin juubeldama hakata, et minu blogi on aasta vana ja ma esimest korda oma elus olen suutnud nii kaua ühe asjaga järjepidevalt tegutseda, kui ma avastasin, et see ei olegi tõsi…

Aasta aega tagasi tuli mul geniaalne idee teha motivatsiooni blogi, kus ma teen kõvasti trenni, jätan suitsetamise maha ja piiran kohvi tarbimist. Esimese postituse kirjutasin ma augusti alguses ja vähem kui kuu aega hiljem olin ma radarilt kadunud. Sügis? Tõenäoliselt. Ma ikkagi suutsin suitsetamise maha jätta ja mingi hetk ka taas kirjutama hakata, seega päris läbikukkunuks ma seda projekti ei tunnista.

Samas on mu elus olnud üsna palju projekte, mis on läbi kukkunud…

1. Tehnikaäri. Kunagi me hakkasime Kentiga kasutatud iPhone müüma. Enam ei müü.

2. Karbiäri. Kord tuli mul geniaalne idee, et ma hakkan tegema ilusate soovidega karpe, kuhu ma meisterdasin sisse erilised kivikestega ehted. Ma tegin valmis kolm karpi ja ei müünud ühtegi maha.

Ainus pilt, mille ma oma projektist leida suutsin.

3. Lasteasjad. Ma tegin valmis äriplaani, et hakata maale tooma Angry Birds pehmeid mänguasju, tenniseid, koolitarbeid jne. Toona ei olnud Eestis neid veel kusagil saada. Kõik need Angry Birds kaubamärgiga asjad poodides?? No need ei ole minu maale toodud.

Ühe linnu tõime meie maale
Ühe linnu tõime meie maale

4. Ehted! Sattusin peale ehetele, mis Ameerikas olid juba hästi populaarsed, kuid Eestis ei olnud neid veel saada. Loomulikult haarasin ma härjal sarvist ja hakkasin neid ise meisterdama ja müüma.

Neid ma tegin meestele ka! Kent siiamaani nutab taga oma katki läinud käevõru.
Neid ma tegin meestele ka! Kent siiamaani nutab taga oma katki läinud käevõru.

Shamballa5. Ettekandja karjäär. Mul oli idee minna ettekandjaks tööle ning pidada seal vastu minimaalselt ühe aasta.

See olen mina 9 kuud hiljem oma viimasel tööpäeval.
See olen mina 9 kuud hiljem oma viimasel tööpäeval.

6. Tordimeister. Ma sattusin mingi hetk vaimustusse tortide kaunistamisest ning kujutasin ette, kuidas ma hakkan tellimusi tegema ja lõpuks avan oma poe, kus ma müün kõiki tortide kaunistamisega seonduvat..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hahahaa 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siis, kui Kenneth Spidermani fännas.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ma ei tea, mis see on…. 😀

7. Tahan ka teada, mis tunne on blondiin olla…Ma ei jõua kokku lugeda neid kordi, kui ma olen otsustanud, et minus saab blondiin ja siis mõned nädalad hiljem olen ma juba punapea või brünett. PS! Kust seda lillat shampooni saab? 😀

8. Elukutseline blogger. Mul on vähemalt 4 blogi, mida ma oma elu jooksul alustanud olen ning seejärel pooleli jätnud. Kõige “edukam” on see, kus on täpselt üks postitus. See oli teemal, kuidas saada edukaks ja ma tegin selle siis, kui meil tuli plaan Angry Birds kaubamärk maale tuua. Enne ja pärast seda jääb üks kokandusblogi, puhastusblogi ja blogi, kus ma lastest kirjutasin. See viimane ei olnud avalik.

9. Hakkan tervislikuks. Trenni tegemine. Nojah! Kui ma nüüd analüüsima hakkan, siis kogu minu blogi seisab läbikukkumise peal 😀 Aga ma juba üritan seda heaks teha ja käisin täna jooksmas!

img_1659
Vähemalt midagi ma kuu ajaga jõudsin saavutada 😀

10. Kohvikuäri. Meil oli plaan teha kohvik. Mitte lihtsalt plaan vaid me tegime äriplaani ja saime Töötukassalt toetust ja puha. Aga lõpuks ei saanud me rendipinda ja olime liiga kinni osades põhimõtetes ja lõpuks jäigi tegemata…

Mul hakkab praegu ka suu vett jooksma, kui ma neid küpsiseid vaatan. Need pidid meil menüüsse tulema. Vasakult: shokolaad/piparmünt, valge šokolaad/iiris, pähkel/iiris, toorjuustu/sidruni, tume šokolaad.
Mul hakkab praegu ka suu vett jooksma, kui ma neid küpsiseid vaatan. Need pidid meil menüüsse tulema. Vasakult: shokolaad/piparmünt, valge šokolaad/iiris, pähkel/iiris, toorjuustu/sidruni, tume šokolaad.

Milles teie ebaõnnestunud olete?

One Comment

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga