Elu

Kas üks korralik blogi vajab korralikku sissejuhatust?

Ma olen alati armastanud kirjutamist. Kirjutamine on mulle nagu teraapia. Kuna mu pea on pidevalt mõtteid täis, siis on hea võtta päevas hetk ja piltlikult öeldes kirjutada oma pea mõtetest tühjaks.

Blogi kirjutamise mõte on minu peas olnud juba aastaid, kuid mul on olnud üks väike probleem. Nimelt ma ei ole suutnud oma esimesest postitusest edasi saada. Olles veel täpsem, siis ma ei ole suutnud oma esimest postitust kunagi lõpetada. Ma olen uskunud, et üks korralik blogi vajab korralikku sissejuhatavat teksti. Bullshit ütlen ma täna selle peale, sest täiesti võimatu on kõike tähtsat ühte blogipostitusse sisse panna.

Täna ajendas mind kirjutama uus algus. Mulle meeldivad uued algused ja puhtad lehed. On inimesi, kes ei salli muutusi ja armastavad rutiini. Mina selline ei ole. Mulle meeldib kolida, uute inimestega tutvuda ja elu pea peale pöörata. Ja miks mitte? Elu peabki olema vaheldusrikas ja põnev. Ja kuna ma olen viimasel ajal õige mitu muudatust oma elus teinud, siis on millest kirjutada.

Mõned päevad tagasi otsustasin ma alustada elu, millega käib kaasas hea enesetunne. Hetkel olen ma seisus, kus ma joon päevas umbes neli tassi kohvi, suitsetan ilmselgelt liiga palju, liigun vähe ja söön kõike, mis mu näppude vahele satub. Sellega kaasneb väsimus ja energia puudus. Ja ma ei taha olla väsinud.

Seega lühidalt kokku võttes ma kirjutan:

  • söögist
  • kõigest, mis on seotud suitsetamisega ja sellest loobumisega
  • kohvist, kohvi joomisest, mitte joomisest ja selle asendamisest
  • trennist
  • enda elust, motiveerimisest, muudatuste tegemisest, tööst loobumisest, õnnest ja õnnetustest
  • proovin võimalikult palju pilte teha ja neid siia üles laadida
Aga seni!
Unistage suurelt!
Liis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga