Suhted

Mehed vol.3- hambaarsti update

Mulle on juba nii palju kirjutatud ja update palutud selle hambaarsti teema koha pealt. Aga no ma olen täpselt samas seisus, kus nädal aega tagasi!

Ehk siis midagi põnevat ja mahlast siit ei tule, aga vingu ja hala võin ma ikka teiega jagada. Ma ei teagi, kuidas ma teile oma ängi edasi annan. No nii, et te ikka aru saaksite, kui meeleheitel ja segaduses ma olen. Ja kui raske mul on. Ja kuidas mu süda mulle pidevalt kurku poeb ja mind ära lämmatada proovib. Ja kui suur hirm mul on. Ja kuidas ma kardan, et kui kõik läheb vastupidiselt ootustele, siis mu süda läheb katki ja usk tõelisesse armastusse sureb mu sees. Ma kõlan nagu teismeline, eks ole? Nagu ma oleks esimest korda elus päriselt armunud ja ei oska nüüd nende emotsioonide tulvaga midagi ette võtta.

Aga ma olengi armunud.  Sellest hetkest alates, kui ma sinna kliinikusse sisse astusin ja teda nägin ei ole ma teda enda peast välja saanud. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist kogenud, et kohtad kedagi ja tunned, kuidas maapind jalge alt minema lendab. Nagu armastus esimesest silmapilgust. Või noh…pigem ikka armumine, mitte armastus. Ja nüüd ma olengi nagu mingi teismeline, kes ei tea, mida teha või kuidas käituda. Esimest korda elus on mul sellised muremõtted, et kas ma vastan ta sõnumitele kohe või äkki ikka venitan mõned tunnikesed. Sest ma ju ei taha talle muljet jätta, justkui istuks ma kogu aeg telefonis, aga samas ei taha liiga pikalt ka selle vastamisega venitada. Ja kunagi varem pole ma läbi mõelnud oma vastuseid ega veel enam neid hiljem üle analüüsinud. Ja täpselt seda ma nüüd teen ja siis korraga on jälle paanika, et isver susver, kuidas ma ikka nii rumal sain olla ja midagi sellist vastata ja sellepärast ta tõenöoliselt polegi mulle juba 24 tundi kirjutanud….

Varem on kuidagi lihtsam nende meestega olnud. Mul sõbranna ka just ütles, et ma tõenöoliselt leidsin lõpuks mehe, kes kõvasti üle mu lati on. Kuna ma olen üsna suure egoga, siis on seda pisut valus tunnistada, aga tal on õigus! Kuigi kõik varasemad mehed on olnud väga armsad ja ilusad ja toredad, siis pigem olen ma tunnetanud, et ma olen nende jaoks üsna hea saak ning mul pole olnud seda hirmu, et kui ma midagi valesti ütlen või kuidagi rumalalt käitun, siis nad ehk ehmuvad ära ja panevad plehku. Ja nõnda olengi ma saanud olla kogu aeg 100% mina ise. Kui ei meeldi, siis palun väga…uks on seal pool. Ei ole varem seda ilma jäämise hirmu olnud. 

Ja nüüd on noh! Ja kuna see on minu jaoks täiesti võõras situatsioon, siis ma olen PAANIKAS! Kui mul oleks rohkem suva, siis ma oleks ammu juba kirjutanud talle, et mis sa ignod mind ja lubasid ju välja kutsuda, aga nüüd ma siin juba nädal aega vahin telefoni ekraani ja tühjus noh! Ja kui ma julgeksin olla mina ise, siis ma oleks juba ammu kirjutanud, kui väga ta mulle meeldib ja kuidas ma tahaksin temaga uuesti välja minna. Aga ma ei saa ju! Sest ma ei ole ta veel piisavalt konksu otsa püüdnud ja äkki ta ehmub ära ja ei taha enam kunagi minuga kokku saada. Ja te võite ju öelda, et ole ikka sina ise ja kui ei tule midagi välja, siis polnud ette määratud, aga ma ei saa riskida sellega, et ma mitte kunagi ei saa teada, kas ta on hea suudleja või ei. Ja ma olen kuulnud, et Itaalia mehed on voodis väga head ja kuidas ma oma eluga edasi saan minna, kui ma sellele kinnitust ei saa? Ja ta tantsib salsat ju!! Seega ta on raudselt..noh..paindlik..ja oskab oma puusadega nii mõndagi teha. Ma tean, et #TMI, aga kui Mallukas võib oma veritsevad vagiinast rääkida, siis see ei ole selle kõrval ju midagi 😀 

No ja nõnda siis ei olegi muud suurt midagi toimunud viimane nädal, kui vaid üks sõbralik sõnumite vahetus. Mina kirjutan. Ta vastab 24 tundi hiljem. Ja siis uuesti samamoodi. Ja uuesti! Ja ma tean, et te tahaksite midagi põnevamat lugeda ja ma ka tahaksid, et asjad pisut kiiremini läheksid, aga no ma ei julge liiga palju lükata, sest äkki muidu see poissmehe eluga harjunud tüüp hakkab lihtsalt kartma ja ma jäängi tühjade kätega. Seega ma võtan nii rahulikult, kui ma suudan.

2 kommentaari

  • Birx

    Elan ka su sellele deitimisele kaasa ja mõistan seda valu mis armumisega kaasneb kui ei tea kas sellest tuleb midagi ja mis tuleb. Ma ei tahaks küll mulli purustada, aga oma kogemused ja kõik muu on mind pannud aru saama, et huvitatud mees on ikkagi küllaltki aktiivne mees. Ja vol2 postitusest mul tuli kohe see tunne et ei, see pole suhte mees, tal on kunagi ammu olnud mingi lühike suhe ja see on ka kõik. Ei ole palju lubav. Aga loomulikult proovida võid ikka ja vaadata mis aeg toob. Kunagi ei või teada. Igatahes soovin sulle edu :))

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga