Määratlemata

Kas peaks pildid oma eksist ära kustutama?

Ma nüüd kirjutan suhetest jälle ja sorri, kui kedagi häirib, et ma muust kirjuta ei oska, aga mu elus ei toimu hetkel mitte midagi muud põnevat, kui see, et ma öösel prussakaid kardan ning vallaline olen 😀

Igatahes! Kolasin mööda Facebooki lõputut seina ning korraga jäi silma, et…ma panen nüüd mingi suvalise nime…Kati Mets on suhtes. Ja siis ma hakkaisn mõtlema, et ta ju oli just suhtes. Ja kuna mind nii väga huvitab, mis teiste inimeste eludes toimub, siis ma läksin ta kontole, et ta albumites sorida(stalker) ning avastasin, et kõik pildid selle eelmise tüübiga on kadunud! Mitte ühtegi pildi ei olnud alles! Isegi mitte perepilte koos nende ühise lapsega. Viimseni puhastus tehtud.

Hmm! Ma siis mõtlesin, et ju siis pidi ikka suhe väga halvasti lõppema, kui selline puhastukuur oli vajalik? Või on mingid muud põhjused ja kui on, siis millised? Mul on lihtsalt huvi, sest ma olen see loll, kellel kõik eksid endiselt sotsiaalmeedia kontodel ilutsevad! 😀 

 

 

Kas teie kustutate pärast lahku minekut oma sotsiaalmeedia kontodelt kõik pildid, kus te eksiga koos olete? Esimest korda ma pidin selle teema üle mõtlema siis, kui ma selle kuuma latiino kutiga koos olin ja ta mulle miljon märklust nende piltide kohta tegi. Ma siis seletasin talle, et ma lihtsalt ei näe otsest vajadust, et ma peaks nüüd pärast lahku minekut mitu aastat pilte läbi lappama ja kõik ühised pildid eksiga ära kustutama. Need on pildid! Lihtsalt pildid ja mälestused ja issand, kui sulle ei meeldi, siis ära vaata! Tal olid ka pildid oma eksiga ja ma küll sõnagi selle kohta ei kobisenud 😀

Ma saan aru, et oleks juba veider, kui mul oleks voodi kõrval meie ühine pilt. Või külmkapi peal. Või seina peal. Aga Facebooki albumis? Me ju ikkagi olime koos ja see on minu minevik ning nende piltide kustutamine ei muuda seda fakti.

Samas ma saan ka aru, et kui keegi mu Instagramis scrollima hakkab, siis tal on ehk veits imelik vaadata, et näed..siin on ta ühe mehega..ja siin teise mehega 😀 Aga mind lihtsalt ei huvita, mida teised oma peas mõtlevad ning nii kaua, kuni mul ei teki põlevat vajadust nende elimineerimiseks, siis ma lihtsalt EI VIITSI seda teha!

Kas teie olete pärast lahku minekut pildid eksist oma sotsiaalmeedia kontodelt kustutanud. Miks?

One Comment

 • Kertz

  Jàlle ma platsis 😂
  No mul eks hoidis kõiki pilte alles senikaua, kui ma julgesin ôelda, et ta ajab mind mega närvi oma tegudega 😁
  Nyyd asi seal maal, et me ei räägi omavahel üldse, ometigi sheerime elamist 😁
  Täna magasin teises toas kuna ta arvas, et on õige meie asju teistega muljetada, inimestega kellega ta pole paar aastat suhelnud 😁
  Ootan juba, et saaks ära kolida ja selle inimese enda elust välja, ei taha ma sellise inimesega suhelda, kes kolm aastat on idekas olnud ja, siis järsku vaja tina panna koguaeg 😊
  Tahtis hästi läbi saada aga tundub mission impossible, sest läbi saame vastavalt tema tujudele, kui tal sitt tuju, siis ei tohi ma midagi öelda, aga kui hea tuju, siis kannatab isegi koos kuskil käia 😂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga