Liisbett reisib

Liisbett reisib- Marseille, viies päev

Neljandast päevast Marseilles ei ole tegelikult suurt midagi rääkida. Ma nimelt kolisin oma pisikesest airBnB korterist 40 minuti jalutuskäigu kaugusele hotellituppa. Seega pakkisin ma oma pisikese kohvrikese kokku, koristasin korteri ära ja ning hakkasin astuma. Kell 11 pidin ma juba eelmisest korterist väljas olema ning check-in hotellituppa oli alles kell 15.00.

Läksin lähedal asuvasse metroojaama kohvi jooma ning seejärel jalutasin hotelli juurde. Ikka oli veel liiga vara, seega astusin sisse ühte pisikesse kohvikusse, kust ma tellisin kohvi ja hommikusöögi, millest reaalselt ära suutsin süüa ainul torditükikese, sest see spinatiasi oli lihtsalt nii läbi vettinud, et ma oleks peaaegu oksele hakanud.

Hommikusöök
Hommikusöök

Kell 3 sain hotellist oma uksekaardi kätte ning viisin oma kodinad tuppa. Ja siis nautisin natuke kiiret ja tasuta internetti! Luksus!! Ma olin kõik esimesed päevad oma roaminguga hästi ettevaatlik olnud, sest kuigi Orange saatis mulle sõnumi, et see on mulle tasuta, siis mine sa neid tea! Pärast tuleb 300€ne arve mulle. Üldse ei imestaks.

Minu hotellitoake:

Ahjaa! Miks ma üldse kolisin? Ma vist juba eelnevalt mainisin, et Ryanair oli mu lennu tühistanud ning parimaks võimalikuks lahendiks oli lihtsalt tasuta ennast järgmise lennu peale ümber bookida! Ja see järgmine lend läks alles teisipäeval. Seega oli mul korraga ekstra 4 päeva aega Marseille linnas ringi uudistada. Nüüd tuleb ainult loota, et Ryanair mu hotelli peale kulunud raha kompenseerib.

Tegelikult oligi kaks võimalikku varianti:

  1. Ma küsin Ryanairilt raha tagasi ja bookin endale uue lennu Malagasse juba samal päeval. Aga selle variandiga oli see jama, et minu esialgne pilet maksis vaid 45 eurot ja sama hinnaga ei oleks ma saanud mitte ühtegi lendu. Ja mitte ainult. Ma ei oleks saanud ka sama kiirelt kuidagi Malagasse, sest esialgne oli otselend(2 tundi) ning kõik muud variandid olid minimaalselt 10 tunnised. Seega ma mõtlesin, et kas ma tahan terve päev veeta lennujaamades passides? Pigem mitte.
  2. Teine variant oligi lihtsalt lend ümber bookida järgmise võimaliku tagasilennu peale(tasuta). Ja kui ma mõtlesin, et kas ma pigem olen Marseilles rohkem ja küsin hiljem hotelli maksumuse tagasi, siis see tundus lihtsalt igas mõttes parem variant. Raha tagasi oleks ma pidanud nagunii küsima, kas siis lennu või hotelli eest. Seega pigem juba nautida sülle kukkunud lisa vabu päevi!

Nii! Kuhu ma nüüd jäingi? Ahjaa! Istusin oma hotellitoas ja nautisin kiiret ja tasuta internetti! Ma tegelikult olin üsna väsinud sellest kolimisest ja tegelikult ka väga emotsionaalselt kurnatud. Kogu see jama Ryanairiga oli mul närvid täitsa krussi keeranud ning ma tahtsin lihtsalt natuke olla ja puhata! Helistasin oma sõbrannadele ning tegelesin oma blogiga, kui korraga oli kell juba 7! Mõtlesin, et lähen uudistan pisut ümbruskonda ka ning avastasin, et lähedal asub üks suur park! Ideaalne ju!

Jõudsin sinna parki natuke enne poolt kaheksat ja olin vast 200 meetrit jalutanud, kui keegi juba hüüdis, et park pannakse kinni. Jälle kinni? Pargid ka nii vara kinni? Miks üldse parke peaks kinni panema? No nii palju siis minu õhtusest jalutuskäigust! Ümbruskonnas midagi muud põnevat ka ei olnud, seega hüppasin kiirelt poest läbi ja läksin tagasi hotellituppa õndsas üksinduses makroone sööma ja veini jooma 😀

IMG_1771

Leiad mind ka Facebookist ja Instagramist! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga