Elu

Tinderdate vol.1

Mul on praegu kogu perekond külas, seega pole väga aega leidnud, et maha istuda ja oma Tinder kohtingutest rääkida. Ma ju lubasin ühes live videos, et ma üritan kokkuvõtteid oma Tinder elust teha!

Hetkel läksid aga kõik randa, aga taevas on pilvine, seega ma parem istun kodus ja kirjutan!

Igatahes! Miks ma üldse Tinderi tõmbasin? Tegelikult ma hetkel väga naudin oma #singlelife elu ja ma tõesti ei tahaks ennast kellegagi siduda! Mulle meeldib, et ma võin minna, kuhu ma tahan ja teha mida ma tahan, kellega ma tahan ja kuna ma tahan. Ma võin kanda nii pikki või nii lühikesi seelikuid, kui ma vähegi soovin ilma, et keegi vaataks minu poole sellise näoga, et ma lähen nüüd õue mehi lantima. Ma ei pea kellegagi arvestama ja kellegi peale lootma. Lastega loomulikult, aga saate aru küll! Mul ei teki kellegagi konflikte teemal, kas on ok sõbrannadega üksinda õue minna pidu panema ja ma ei pea seletama, et ma päriselt ka ühegi mehe poole peol olles meela pilguga ei vaadanud. Ja keegi mind ka ei vaadanud. Ausalt, noh! Ma võin õhtul üksinda kodus olles ükskõik, millist filmi vaadata ja ma võin ükskõik, mis kell magama minna. Ja kui keegi nüüd ütleb, et ta saab seda kõike suhtes olles ka teha, siis ma saan aru, et maailmas on normaalseid mehi ka, aga mul vahepeal ei olnud ja ma nüüd tahan rahu ja vaikust! 😀

Ahjaa..miks ma Tinderi tõmbasin. No alguses ma tahtsin vaadata, et millised mehi meil siin turu peal pakutakse. Ma võin ju linna peal ka vaadata, aga kust mina pean teadma, kas nad on vallalised või hõivatud või abielus või geid või mida iganes! Kodus on palju kindlam ja mugavam ju! Muudkui lükkad neid vasakule ja paremale. Rohkem muidugi vasakule. 

Mul on väga kindel visioon, milline mees välja peab nägema 😀 Üldse on mul meestega väga kõrged standardid. Ma kunagi teen postituse oma ideaalmehest 😀 Mul sõbrannad juba mitu korda öelnud, et ma pisut oma latti allapoole tõmbaks, sest muidu ma olen päriselt ka forever alone! 

No igatahes polnud mul üldse plaani nendega välja minna. Aga siis nad hakkasid kirjutama mulle ja kuna mulle väga trükkida ei meeldi, siis ma mõnda aega ignosin neid. Aga siis hakkas ikkagi huvi tekkima ning ma mõnele üksikule vastasin ka. Ja mõne üksikuga hakkas jutt jooksma. Ja siis ma sain aru, et mõni veel üksikum saab isegi mu mustast huumorist aru! Pole paha, noh! Aga ma välja ikkagi ei läinud nendega. Mis siis, et nad kutsusid. Ma olin hirmujutte kuulnud linna pealt, et hispaania mehed armuvad kergelt ja kiiresti, aga ma tahtsin ju veel mõnda aega #foreveralone olla ja kuidas ma nendest siis lahti saan, kui kuidagi ei klapi. Ja äkki nad ei taha lihtsalt sõbrad olla. 

Aga siis sõbrantsid kogu aeg küsisid, et kas oled juba mõnega väljas ka käinud ja ma muudkui vastasin, et ei ole ja ma vist ei taha ja ei julge ja appi appi appi. 

Aga lõpuks võtsin julguse kokku ja läksin! Mõtlesin, et vaataks ikkagi üle, millised need hispaania mehed on. Ja kas nad ikkagi armuvad nii kiiresti ja äkki õnnestub mõnega ikkagi lihtsalt sõber ka olla. Ehk siis lihtsalt huvi pärast…ei mingit Netflix ja chilli. Lihtsalt uusi tuttavaid otsima.

Aitab nüüd lobast! Tinderdate vol1:

Leidsin Tinderist ühe 24 aastase kuti. Päris kenake teine. Otsustasime, et saame kesklinnas kokku ja siis vaatame koos edasi, kuhu minna. Ja siis me jalutasime ja jalutasime ja jalutasime ja ma kogu aeg küsisin, et kas sa oled välja mõelnud, kuhu sa minna tahad ja ta jättis mulje, et ta justkui teaks, kuhu ta minna tahab. Aga mida rohkem me jalutasime, seda enam ma veendusin, et tal pole vähimatki plaani mind kusagile viia. Ma siis võtsin ohjad enda kätte ja ütlesin, et ma tean ühte head kohta siin lähedal ja lähme aga sinna, sest mul jalad juba valutavad sellest kõndimisest 😀

No läksime. Mina maksin enda eest ja tema enda eest. Mul tegelikult siiamaani kogu aeg see plaan olnud, et ma pakun välja, et ma võin vabalt ise oma arve kinni maksta ja üldjuhul enamus mehed on sellest keeldunud. Ja ma tõesti ei eelda, et nad PEAVAD minu eest maksma. Ei pea! Ma saan vabalt ise ka hakkama, aga peale ka ei hakka suruma. Tema igatahes ei surunud midagi peale!

Aga tema igatahes tundus väga õnnelik olevat selle üle, et ma ise maksan. Sõime, ajasime juttu, kõik tundus ok olevat. Aga, kui söök otsas, siis ma õhtut väga pikemaks venitada ei tahtnud ja pakkusin, et lähme koju ära. Oli nõus!

Selle sama tüübiga ma käisin ka teisel kohtingul. Ja kui keegi nüüd mõtleb, et siis pidi ikka mingi klikk läbi käima, siis tegelikult ei käinud! Tundus lihtsalt tore tüüp, kellega oli hea trenni teemadel juttu ajada ja no ühe kohtumisega ju tegelikult ei saa väga aru, mis masti mees on. Et kas lõpetada üldse suhtlemine ära või äkki annab sõber edasi olla. Teine kohting on selles mõnusam, et teineteise tutvustamine on tehtud ja pinged maas.

Läksime siis ühte ägedasse Maroko stiili teteriasse. Ma ei teagi, kuidas seda eesti keelde tõlkida. Koht, kus saab teed juua? 😀 Põhimõtteliselt oli sama teema, mis esimesel kohtingul. Ajasime juttu ja kõik oli nagu tore, aga kui tee otsa sai, siis pikemalt istuma ei viitsinud jääda. Tahtsin jälle koju minna. Mõtlesin, et ikka ei tule midagi välja sellest. Mul ühe teise tüübiga oli täpselt selline emotsioon teise kohtingu lõpuks, et ohh..sellega läheks hea meelega mõni õhtu shotte jooma ja raudselt saaks palju nalja! Aga selle tüübiga oli nagu..möh! Midagi! 

Ahjaa…arve maksmisel oli ka hea pang! Ma küsisin, et kas ma maksan ise enda eest ja ta nagu ei saanud vist pihta, mida ma küsin ja maksis ise..aga ma ta näost nägin ära, et ta üldse ei taha. Hakkasime ära minema ja küsisin uuesti, et kamoon mees, ma võin vabalt maksta. Ja ta nagu nii väga oleks tahtnud, et ma talle selle 2.50 tagasi maksaks, aga uhkus vist ei lubanud 😀 Siis tekkis küll selline tunne, et tüüp on vist vaene üliõpilane ja äkki oleks ise pidanud välja tegema. Kahju hakkas tast natuke…äkki see 2.50 oli tal hästi ära planeeritud kuhugi.

Ta küsis, et mis me nüüd edasi teeme ja ma üsna konkreetselt tegin talle selgeks, et ma väga midagi enam teha ei taha, aga tema tahtis väga jalutada minuga. Ma siis ütlesin, et no davai..jalutame..aga minu kodu suunas. Ja siis ta tahtis istuda. Ja ma mõtlesin, et no istume siis korraks. Aga ainult korraks. Polnud nagu rääkida ka enam millestki. Ja siis tekkiski hetkeks selline vaikusehetk, kui ma mõtlesin mõnda head vabandust välja, et kuidas nüüd talle öelda, et ma enam ei viitsi siin passida, kui ta korraga oma näoga minu poole lähenema hakkas. Ja sama kiirelt, kui ta lähenes..mina kaugenesin ise samal ajal NO NO NO öeldes. 

Ja siis see piinlik vaikus jätkus ja ma ütlesin, et ma juba väsinud ja läheks koju ära 😀 Mis ma muud öelda oskasin. Ma ainult mõtlesin, et kas tal tõesti oli mingi moment, et ta tundis, et nüüd võiks suudlema hakkata, sest mul küll ei olnud. Ta polnud selle hetkeni mitte ühtegi lähenemiskatset teinud ja ma tundsin, et meil sotid selged…et mingit romantikat pole oodata. Mu enda peas ikka käivad asjad nii, et vaikselt nagu harjud selle lähedusega…ja siis lõpuks..kui tõesti keemiat on, siis nagu jõuad sellegi. Aga päris lambist, et kõnnid meeter kaugemal teisest ja siis järgmine samm on suudlema hakata..mkm! Mulle nii ei sobi 😀 Ja haletsusest ka nagu ei tahaks. Oli küll nunnu ja puha, aga absoluutselt null keemiat. Veider tegelikult. Mina mõtlesin sellele, kuidas tõenäoliselt rohkem kokku ei saa ja tema otsis samal ajal hetke, et mind suudlema hakata..

No jah! Ta õnneks mulle rohkem kirjutanud ka ei ole! Vast sai ütlematagi aru, et midagi loota ei ole. 

Kas te olete Tinderit proovinud? Mis põnevat teil kohtingutel juhtunud on?

5 kommentaari

  • Tinderdaja

    Nohhhh, olin mõnda aega tinderis niisama lolli iba ajanud mõnega aga suhtlus kaugemale ei jõudnud, teemad said otsa. Siis vahepeal aastake ei olnud seal, kui sünnipäeval mõtlesin, et teeks tinderi mängu. Iga match 1shot. 24 peal loobusin ja ei viitsinud enam. Kui siis hommikul oli mõni kutt mulle kirjutanud, vastasin ainult ühele ja nüüd pool aastat hiljem… Juunis kolime kokku 😀

    • Liisbett

      Nii äge ju! Tinder ikka abiks ka! Mul siin kõik küsivad, et kas ma ilma Tinderita ei oska mehi leida..no ei oska vist siis 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga