Superkangelase lood

Superkangelase lood. Intensiiv. Paremuse poole.

See on kümnes postitus “Superkangelase lugude” seeriast. See on lugu minu noorema poja Kennethi võitlusest ellujäämise nimel, millest kõige pingelisem osa kestis kokku kolm kuud. Kõik lood on kirja pandud 7 aastat tagasi.

Täna hommikul helistasime kell 9. Öeldi, et kopsuvereringet parandavat rohtu on juurde pandud. Aga muidu läheb kõik ootuspäraselt. Öö möödus rahulikult. Täna homme loodetakse dialüüs ära võtta. Nii et hoiame pöidlaid!

Saime pisikest vaatamas käies väga hea uudise. Üks toru on välja võetud! Hapnik on ikka 50% peal ja see on suurepärane. 100 pealt 50ne peale on suur hüpe. Kenneth ise nägi väga kõbus välja. Värvi kohta öeldi igatahes pruunikas-hallikas. Tegin tema siidipeale paar paid. Kui ma pisiga rääkisin, siis ta natuke reageeris, mis on väga hea. Muidugi, aju-uuringute vastused tulid. Krampe pole olnud ja see on jälle väga hea.

Mis siis viimasel ajal muutunud on?

Kolm kõige suuremat muutust on kindlasti need, et Kenneth pandi kõrgsagedusliku hingamise alt tavalise hingamisaparaadi alla, hapnik on 100% pealt 50% peal ja dialüüsi kahest torust on alles üks! Ehk siis üks toru vähem võimalusest uus bakter saada!! Mida vähem neid juhtmeid tema küljes on, seda väiksem on oht.

Ehk siis viimast punkti jätkates..neerud on suurest puudulikkusest jagu saanud. Pisike pissib korralikult ja varsti võetakse arvatavasti ka teine toru ära. Vererõhk on kõvasti paranenud. Kuuest vererõhu rohust on alles vaid kaks.

Seedimine on pisut paranenud. Kui enne tuli piim sama targalt välja, kui sisse läks, siis nüüd jääb läheb pool ikka õiget rada pidi.

Südame- ja kopsulihased on tugevnenud.

Hästi on ka see, et aju-uuringute vastusest olid positiivsed.

Ja muidugi põletikunäitajad on alla läinud.

Öeldi, et suurem kriis on möödas, aga iga hetk võib jälle uus bakter kallale minna. Kõik pidi minema ootuspäraselt..ehk isegi paremini. Kukesammul..nagu arst ütles

Mis on ikka veel halvasti?

Poiss on ikka pisut kollane. Bilirubiinitase pidi endiselt kõrge olema. Aga hetkel päevitada ei saa, sest..

Maksanäitajad on halvad.

50% hapnikust 21% peale on veel pikk tee!

Kopsuvereringe on halb.

Ja muidugi..endiselt kopsu-, maksa- ja ka pisut veel neerupuudulikkus.

Kardan ikka ka seda, mis meid ees ootab. Kuidas kõik see pisikese organeid mõjutas. Aga loodan, et kõik on nii hästi, kui olla saab.

Aga pisike ise näeb juba imearmas välja. Oma armsa roosa tekikese all. Mõni päev tagasi tuli meeletu tahtmine talle emme-issi poolt väike mänguasi viia. Aga siis tulin maa peale tagasi. Arstidele jääb ju isegi see pisike mänguasi ette. Pluss nakkusoht. Küll on aega selle kiire asjaga. Homme lähme jälle pisikest vaatama.

Et mitte magada maha järgmist postitust, liitu minu blogi facebooki lehe fännidega ?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga