Lapsed

Laps otsustab ise, mida ta süüa tahab! 3/7

Ma pean kohe alguses ära ütlema, et tänane päev on senise challengi jooksul kindlasti üks igavamaid.

Teate, kui ma selle testiga alustasin, siis ma olin täiesti veendunud, et nad lähevad hulluks ja hakkavad mööda poodi ringi jooksma ning kaasa haarama absoluutselt kõiki asju, mida ma siiamaani neile keelanud olen. Ma tõesti arvasin, et me hakkame hommikul sööma shokolaadisaiu maasikamoosiga, õhtuks pitsat kartulikrõpsudega ja kooli võetakse kaasa kotitäis karamellikomme ning coca-cola! Sest nüüd ju lõpuks võib!

Aga mida nemad teevad? Nemad on nagu kaks väikest täiskasvanut, kes tellivad õhtuks keeduriisi värske salatiga!! Teate, mis on kõige hullem. Neile isegi ei maitse keeduriis! Kui ma seda neile mainisin, siis nad teatasid, et riis on kõvasti kasulikum, kui kartulid või makaronid. Ja kas ma üldse tean, et makaronid on ainult jahu? Teadsin küll, aga enne seda nädalat neid see küll ei huvitanud, kuigi ma neile korduvalt riisi valmistades ja nende pettunud nägusid vaadates seda seletasin.

DSC_0032

Saate aru! Ma olen natuke segaduses.

Kui see nädal samamoodi edasi läheb, siis ma võin nad vabalt oma elu peale ära saata! Kenneth teatas täna, et kui väga raha vaja on teenida, siis ta võib tänavale jo-jo trikke tegema minna, seega üüri maksmisega ei tohiks ka mingit probleemi tekkida?! Tal oli see asi nii hästi läbi mõeldud, et ta kirjeldas isegi kohta, kus tema arvates kõige rohkem inimesi mööda jalutab.

Ma tean, et ma peaks endale nüüd õlale patsutama, sest lapsed on väga asjalikud! Aga ma olen lihtsalt..üllatunud? Ma annan neile kogu võimu ja nad ei lähegi hulluks? Ma annan neile vabaduse valida ja selle asemel, et olla kaks sõgedat, otsustavad nemad hoopis olla kaalutlevad ja asjalikud.

Täna näiteks Chris teatas, et riisi ei ole meil vaja osta, sest see on juba olemas. Kooli jaoks on ka veel pakk küpsiseid ning mahl ja kaerahelbed pole ka veel otsas. Seega me täna poodi ei pea minema.

Huvitav, kui ma nad mänguasjapoodi sama põhimõttega saadaks, et võtke, mis tahate, kas nad siis ka nii asjalikud oleksid? Või krabaksid pooled letid tühjaks.

Kui sulle minu blogi meeldib, siis hääleta minu poolt siin: http://eba.marimell.eu/

Leiad mind reisiblogide kategooriast. Aitäh! ?

Leiad minu blogi ka Facebookist.

One Comment

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga