Photoshoot

Fangtasia.es photoshoot

Mu naabril on ülilahe e-pood, kus ta müüb ägedaid alternatiivmoe riideid, ehteid ja sisutuselemente. Kuna mõned pildid olid pisut nigela kvaliteediga, siis otsutasime kiirkorras osadest kleitidest uued pildid teha.

See oli siiamaani üks kõige väsitavam pildistamine, sest pärast igat kleiti tuli kärmelt koju tagasi joosta ning uus kleit selga tõmmata. Me jooksimegi suht ajaga võidu, sest valget aega oli jäänud vaevu paar tunnikest, aga mulle tundub, et tulemus ei ole üldse mitte paha! Pilk maas on igatahes mu lemmik poos olnud 😀

DSC_0974
Siin pildil on mu väga väga tumedat meiki näha! Ma ausalt ei tundnud ennast peeglist vaadates ära. 😀
DSC_0955
Mu kõige kõige lemmikum pilt. See lilleline sein on ikka nii ilus!

DSC_1018 DSC_1005 DSC_0894 DSC_0859 DSC_0941

Milline kleit sulle kõige rohkem meeldib?

PS!Kui mõni kleit hakkas väga meeldima, siis Eestisse on neid võimalik tellida läbi ebay!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga