hispaania

Suur karmavõlg a.k.a kriibitud auto

OMG! Ma lihtsalt pean aja leidma ja maha istuma, et see jama endast välja elada! Ma üldjuhul olen selline “hingan selle jama kõik välja ja elan edasi” tüüpi, aga praegu küll kõik nii keeb, et kohe vist lendab katus pealt ära!

Meil on olnud parkimisega probleeme juba viimased kuu aega. Nimelt elame me kesklinnas ja siin pole selle parkimiseruumiga väga kiita. Meie maja all on terve garaaž kenasti parkimiskohti täis, aga kahjuks meie korteril pole seal kohta. Siiamaani läks meil üsna hästi ning me saime kasutada ühte vaba parkimiskohta, aga see on viimased kuu aega olnud üsna hõivatud ning meie oleme jälle ise olnud väga hõivatud, et uue parkimiskoha otsinguga tegeleda. Ehk siis me oleme kasutanud lihtsat ja kiiret meetodit ning parkinud vabama koha peale. Ehk siis koha peale, kus otseselt parkimiskohta pole, aga kellelegi ette ka ei jää.

See jäi loomulikult osadele ette ning viimased paar nädalat on liikunud kurjad jutud meie suunas. Me olime sellest teadlikud ning tegelesime lahenduse otsimisega. Eelkõige oli plaan auto maha müüa, sest mida ta ikka seisab seal jalus, kui me teda ainult paar korda kuus liigutame.

No nagu aru saada, siis see postitus liigub ainult katastroofi suunas, eks ole!?

Kuna müügiga läheb aega, siis mõtlesime, et otsime ajututiselt mõne vaba parkimiskoha kasvõi kusagil linna ääres. Ja nii oligi. Liigutasime auto parklast välja ning alustasime oma otsinguid sellega, et kiirelt poest läbi hüpata. Ja siis seal parklas. OMG! Meie auto on igast küljest võtmega ära kriibitud. Kes see teeb nii? Ma saan aru, et mõnel teisel ka ehk katus lenda minema, aga no kui raske on võtta telefon ja helistada, et vea kohe oma auto minema või ma kriibin su auto ribadeks?

4379873

No ja nüüd on selline tunne, et kui ma selle tegelase kätte saan, siis ma löön tal näpud maha! Mida ma loomulikult ei tee, sest selleks ajaks kui ma ta kätte saan(kui ma üldse saan) olen ma jõudnud juba maha rahuneda. Asjad on ainult asjad, eks ole?!?! Aga ikkagi. Oleks siis ainult ühe ukse ära kriipinud. Miks. Oh miks igast küljest?

Kes see teeb nii? Kas kellelgi on veel juhtunud, et auto kriibitakse ära ja kas olete tüübi kätte ka saanud?

5 kommentaari

 • Anet

  Meil kriibiti ka kui hispaanias reisil käisime, mees võttis kaubanduskeskuse parklas ühel vanamehel parkimiskoha nina alt ära, see oli siis “kättemaks”. Õnneks oli tegu rendiautoga, samas oli vastik tunne neid võtmega tõmmatud vagusid seal auto peal näha, kuidagi alatu ja lapsik. Aga kui me teisi autosid tähelepanelikult jälgima hakkasime ümberringi, siis saime aru, et seal see tavaline käitumine. Mainin ära et olime ka samas piirkonnas enam vähem, calahonda, fuengirola jne.

  • Liisbett

   Jaah! Neid vagusid oli valus vaadata! Siis ei tasu üldse uuema autoga ringi sõita. Selline vana golfikäru on ideaalne. Ei ole maailma lõpp, kui keegi tänava ääres sisse tagurdab, et parkimiskohalt välja saada 😀

 • A

  Vot just sellepätast ei julgenud me oma tutika autoga tulla hispaaniasse. Nii kahju! Täielik jobu ikka.
  Kas müüsite auto maha?

  • Liisbett

   Jaa! Samas väga vana auto oleks võinud teel Hispaaniasse alla anda. 😀 Müüsime maha jaa, nüüd autvaba elu! 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga