Määratlemata

Liisbett kaamera ees vol. 1

Tegelikult mahub sellesse postitusse lausa kaks photoshooti, aga ühte nendest esindab ainult üks pilt.

Arvestades, et ma meeletult kartsin kaamera ette astumist, sest ma olin täiesti veendunud, et ma ei saa sellega hakkama ja ma ei oska mitte midagi teha, siis mul on hea meel, et see ükski pilt välja kukkus!

dsc_1235

See pilt oli ka muidugi selline õnnelik juhus, kui ma mõtlesin, et  jube vinge oleks puu otsas lihtsalt istumise asemel turnima hakata. Selle pildi peal ma siis naeran iseenda üle, sest käed kleepusid vaigust, sukapüksid olid puukoore külge kinni jäänud ja mul polnud õrna aimugi, kuidas ma alla saan..

dsc_1413
See on Troonide mängust inspireeritud photoshoot. Ma nimelt pidavat natukene sarnanema ühe tegelasega antud telesarjast- Khaleesiga. Kas ma sarnanen või ei..see polegi oluline. Seekord tundsin ma ennast juba palju mugavamalt kaamera ees ja seega on ka rohkem pilte, mis avalikustamist kannatavad.

dsc_1660 dsc_1469
Hispaania loodus on imeline! Ürgne loodus ja suured kiviseinad ning samas ka kirjud lillepõõsad, mille taustal pilte teha. No ja muidugi sinine taevas, meri, liivarand ja päike!

dsc_1526
dsc_1688

Nende turistidega seal kaugel tornitipus tuli meelde see, kuidas mul läks omajagu aega, et üleliigse tähelepanuga harjuda. Tavaliselt kõnnin ma tänavatel üsna silmapaistmatult ringi, kuid see sinine “keep” äratas paljude turistide tähelepanu ning poseerida tuli tihti üsna suure grupi ees. Alguses oli pisut ebamugav, aga mida aeg edasi, seda vähem ma neid tähele panin.

dsc_1835 dsc_1842

dsc_1859
Apelsiniaias

Kui keegi nüüd muretseb, et kuidas ma nõnda häid apelsine maha loobin, siis need ei ole head apelsinid! Need on mõrud ja nendest ei kõlba isegi moosi teha! Või noh! Inglased vist keedavad sellest marmelaadi, aga inglased joovad teed ka piimaga ja sellega on vist kõik öeldud!

img_1307

Tsau pakaa!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga