hispaania

Pühapäeval saab tasuta!

Täna on küll juba kolmapäev, aga et mitte jätkata sama sisse tallatud rada, kus ma pidevalt otsustasin, et vanu asju ei tasu meelde tuletada ja selle tulemusel valitses mu blogis nädalate viisi vaikus, siis nüüd puhuvad meil siin uued tuuled ja elame selle järgi, et parem hilja, kui mitte kunagi!

Seega pühapäev!

Nagu ma olen juba mitmeid kordi öelnud ja tulevikus ka kindlasti mitmeid kordi veel ütlen, siis pühapäeval on Hispaania vajunud sügavasse unne! Enamus hispaanlasi veedab pühapäeva kodus ja kõik ülejäänud, kes kodus olla ei taha, need mahutavad end baaridesse/kohvikutesse/restoranidesse, et seal siis kõva lärmi sees rahulikult 40 sendist õlut rüübata ja tapaseid(ehk siis snäkke) kõrvale süüa. Kaubanduskeskused on kinni, toidupoed on kinni, riidepoed on kinni! Ainsad, kes suure häda korral välja päästavad on hiinlased..nende poed on vist öösel ka lahti! Tulgu või veeuputus! Nemad ei põgene kuhugi..nemad ikka müüvad päästerõngaid ja kummipaate!

Aga mitte hiinlastest ma ei tahtnud täna rääkida. Hoopis sellest, et mida siis ikkagi pühapäeviti Malagas teha on, kui kõik ajaviitmise kohad raudustega kinni on tõmmatud! Selgus, et pühapäev Malagas ei peagi olema igav ja kodune…üsna paljud muuseumid, Malaga kaks vinget kindlust ning botaanikaaed on avatud ja seda täiesti tasuta! Seega arvuti taga istumise asemel saab hoopis välja minna ja kultuurne olla(tegelikult saaks ju niisama ka jalutama minna, aga eesmärk veab palju kindlamalt kodust välja)! Ma pean muidugi ausalt tunnistama, et ma ei ole just eriti tihti neid tasuta pühapäevi kasutanud, aga mulle tundub, et sain nüüd hoo sisse! Nimelt käisime eelmisel pühapäeval meile väga väga lähedal asuvas kindluses ja emotsioonid olid nii toredad, et ma usun, et järgmisel pühapäeval seame sammud mõne muuseumi poole! Ja mõnel pühapäeval kindlasti tagasi kindlusesse. Seal oli nii mõnus jalutada!

img_2272
Jooksuga kindlusesse!! Naabrid tulid ka kaasa.

Lapsed nautisid ronimist ja mina ilusaid vaateid!

img_2310
Siin pole mina vaateid nautimas..hoopis Marju koos Kennethiga. Ma endast nii vahvat pilti ei leidnud 😀

Aga vaadake ise ka! Tegin väikese video meie jalutuskäigust!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga