hispaania,  Lapsed

Lahkumispidu Esteponas ja eestlastest naabrid

Järgmine hommik oli vaja end kell 7 üles ajada, sest poisid kutsuti tagasi Estepona kooli, et ikkagi korralik lahkumispidu maha pidada. Lugu nimelt selline, et Kent kolis vahepeal Malagasse ning seetõttu vahetasid lapsed kooli.

Hommik algas muidugi sellega, et ma ei saanud üldse aru, et kuhu või kuna me täpselt minema peame ning lastel oli ka kord sokid ja siis jälle saapad kadunud ning lõpuks läbi häda startisime me 15 minutit plaanitust hiljem…ning loomulikult jäime me siis ka 15 minutit kooli hiljaks. Aga no mul õnnestus jälle siis ära näha süsteem, kuidas laps kooli saada, kui hiljaks jääda.

Kui lapsed olid kooli ära viidud, siis oli meil natukene aega, et Esteponas tiirutada ning külastada maja omanikku, kelle juures me ligi 4 kuud elasime. Ma oleks muidugi parema meelega kodus pikutanud ja võileibu söönud, sest väsimuses oli nii udune olla ja süda ka läikis. Aga kui nüüd meenutada, siis pärast seda, kui ma killukese Malagat olin näinud, siis ei tundunudki Estepona enam NIIII ilus, kui varem. Aga kodune ikka! Jõime Carrefouris ühe kohvi ja nostalgitsesime..see oli esimene koht, kuhu me Esteponasse jõudes sattusime.

Ja siis tuli aeg lastele järgi minna. Eellugu nii palju, et lapsed käisid Esteponas koolis umbes kaks nädalat, aga lahkumispidu oli nii südamlik ja nii soe, et ma oleks peaaegu seal kooli ukse ees nutma hakanud. Kõik klassikaaslased olid Chrisile ja Kennethile pildid joonistanud ja sinna juurde armsaid tekste kirjutanud. Nii nii armas 🙂 Natukene kahju on ka, aga samas Malagas on lastel veelgi rohkem rõõmu.

Koju tagasi jõudes läksime siis külla korrus kõrgemal elavatele eestlastele, kellel on samuti kaks last. See ongi see hästi suur rõõm, mis lastel siin Malagas on. Iga õhtu koolist tulles saab korrus kõrgemale sõpradele külla minna ning nendega multikaid vaadata ning niisama mängida ja ringi joosta. Mul oli alguses plaanis külas olla ainult tunnike(sest ma olin nii väsinud!!), aga lõpuks olime seal ikkagi poole ööni. Jõime veini ja mängisime lauamänge.

14786947_1274513619246743_1913481089_o
Naabripoisid 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga