Niisama juttu

Aeg on lahkuda!

Aeg on lahkuda. Ilm on ka juba nii nadiks läinud, et mul ei jäänud täna muud üle, kui sõbranna talvesaapad ja mantel laenata, sest vastasel juhul poleks ma mitte mingil juhul kuivana poodi jõudnud, et endale reisile süüa kaasa osta. Mul on muidugi kaasas mu 10 meetriste kontsadega saapad, aga no nendega oleks ma tõenäoliselt iga 5 meetri tagant niluli lennanud ning oma mõlemad jalad pahupidi keeranud..

img_0437

Ma kujutan ette, et suure garderoobi ja kümnete kingapaaridega naisterahvad ei saaks eales aru, kuidas ma käsipagasiga kaks kuud üle elasin..ma ise ka ausalt öeldes pisut imestan, et ma enne tänast hätta ei jäänud. Mõni õhem jope oleks ka võinud olla, aga sel juhul poleks mulle terve Kalevi kommivabrik pagasisse ära mahtunud..

Ammugi veel paksud talveriided, mida praegusel hooajal hädasti vaja läheb, seega..nagu ma seda postitust alustasin..aeg on kott kokku pakkida ja põgeneda.

Mul läheb buss Riiga kell 3 öösel. Seega tuleb väga pikk öö ja veel pikem päev. Hommikul jõuan ma Riiga ning seal on 3 tundi vaja surnuks lüü(loe: tööd teha) ning seejärel Stansted, kus mul on üle 6 tunni ooteaega. Malagasse maandun ma homme öösel kell 22.45 ning MA EI JÕUA ÄRA OODATA.

Ma olen nii põnevil ja elevil. Ma olen täna üritanud end võimalikult aktiivsena ning tegusana hoida, et ma terve päev ainult õnnest lakke ei hüppaks. Lõpuks ometi koju! Lõpuks ometi oma maailma kõige paremate inimeste juurde! Õnneks sain ma öösel vähemalt väga hästi magada. Tänasest ööst ei oota ma muidugi suurt midagi, sest ma saan magada ainult siis, kui mul on A) padi, B) voodi, C) pimedus. Nendest kolmest on bussis aga ainult pimedus ning seega ma tõenäoliselt olen suht poolunes enamus sõidust.

Loodame, et buss kenasti teel püsib :)
Loodame, et buss kenasti teel püsib 🙂

Aga jah! Oli tore..aga mu Hispaania ootab mind..maasikahooaeg algab ju! 🙂

2 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga