Määratlemata,  Mõtisklused

Mida teha, kui viirus ligi tikub?

Kui ma hakkan haigeks jääma, siis ma olen valmis tegema absoluutselt kõike, et haiguse kulgemist pidurdada ja võimalikult kiirelt taas end hästi ja tervena tunda. Kogusin kokku mõned nipid, mida soovitakse haiguse pidurdamiseks.

  • Võta aeg maha! Ehk siis mõistlik oleks mitte tööle/kooli minna ja selle asemel hoopis võimalikult palju puhata ning magada.

e465a20835628d0e09c29b6636b08005

  • Joo sooja teed! Igasugused raviteed on ideaalsed: pärnaõie-, vaarika-, mustika- või kibuvitsatee. Paha ei tee ka iga natukese aja tagant paari lusikatäie mee sisse söömine.

SONY DSC

  • Väikese palaviku korral ei tasu kohe palavikualandajaid sisse süüa. Organism üritab elu eest viirusega võidelda ning ei tasu tema head tahet kohe alla suruda. Taaskord vedelikud! Mida rohkem, seda uhkem…Ka soe kanasupp aitab külmetuse puhul!

funny-cartoon

  • Söö väherasvaseid toite. Kuna rasvaste toitude söömine on organismile kurnav ning organismil on muudki tarka praegu teha, siis tasub haigena eelistada värskeid salateid ning muidu vitamiinirohkeid ning kergesti seeditavaid toite.
  • Küüslauk. Söö. Nuusuta. Riputa kogu oma elamine küüslauku täis! See toimib. Ja hoiab vampiirid ka eemal!

o5wuf

Millised on teie salanipid haigusega võitlemiseks?

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga