Niisama juttu

Piima ostma õhtukleidiga?

Ma tunnistan kohe alguses, et pealkiri on väga eksitav, aga on ikkagi üsna lähedal mõttele, mida ma edasi tahan anda.

Ma elan hetkel kahe oma lemmikinimesega. Oma tädi ja täditürega. Ehk siis majas on ainult naised ja üsna tihti tuleb meil suvalistel hetkedel geniaalsed ideed, mida me siis kohe ellu hakkame viima. Täna õhtul tuli idee täidetud õunu teha. Mure oli aga selles, et olemas oli meil ainult õunad ja seega oli vaja poodi minna. Poodi läksin mina…

Ma viskasin enne teele asumist pilgu peeglisse ja sain väiksemat sorti südamerabanduse. Juuksed vajasid juba liiga nähtavalt pesu ning nägu..oleks ka vajanud..midagi. Midagigi! Aga ma mõtlesin, et ma olen juba sada korda Kristiines käinud ja mitte ühtegi tuttavat näinud ja ma kiirelt hüppan sisse ja välja ja kõik korras. Mõtlesin, et hoian pilgu maas, haaran need kaks-kolm asja, mida mul vaja on ja jooksen poest välja. 

Mul on tunne, et ma olen Saatusele jõhkralt liiga teinud või mul on mingi karmavõlg tema ees, sest mõned minutid enne poest lahkumist jooksin ma kokku Kenti täditütrega(tsau, Johanna). Tegelikult ma ei jooksnud temaga kokku. Tegelikult oli ta hoopis mitu meetrit minust eemal ja ma silmanurgast nägin teda ja nii lootsin, et ta mind ei näinud..aga ta nägi. Ja hakkas minu suunas kõndima. Sel hetkel ma mõtlesin, et kas ma nüüd pistan jooksu või ütlen talle oma maailma kõige kehvemas olekus tere. Ma ei tea, mis mul arus oli, aga ma valisin selle teise variandi ja ma kahetsen seda siiamaani. Miks ma küll minema ei jooksnud?? 😀

Ma ei suutnud absoluutselt normaalset vestlust arendada, sest ma mõtlesin ainult sellele, kui õudne ma välja näen ja sellele, et ma enam mitte kunagi sellisena poodi ei lähe. Isegi siis, kui mul on vaja ainult piima osta. Sest keegi kusagil vihkab mind ja tahab mind piinlemas näha 😀 Igatahes, Johanna! Kui sa  ka mõtlesid, et ma näen ilgelt rõve välja, siis anna andeks. Ma enam ei tee 😀

Ma olen kogu aeg viltu vaadanud nende poole, kes poodi minekuks endle paksu krohvikihi näkku löövad ja peokleidi selga tõmbavad..enam ei vaata. Ikka parem, kui pesemata juuksed ja koduriided 😀 Järgmine kord tõmban õhtukleidi selga..Või siis vähemalt mütsi ja suusamaski…need oleks ka asja ära ajanud.

Kuidas te poes piima järel käite?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga