Mis mõttes?

Torm on vaibunud.Õhtuleht

Ma suuremat ekraanitõmmist ei hakanud tegema..muidu keegi mõtleb jälle, et ma võrdlen ennast Klavaniga 😀 😀 😀

Ma usun, et nüüd on õnne ja edu veel pikaks pikaks ajaks! Ma olen südamest tänulik kõikidele, kes on mulle kirjutanud ja helistanud! Kirjade kogus poskastis on täiesti ulmeline, ma püüan kõigile vastata nii kiiresti, kui ma suudan! Ma ei oleks iial uskunud, et me oma pisikese perega Teile nii palju korda läheme ning ma tänan veelkord kõiki, kes meile kaasa elavad ja pöialt hoiavad! Huvi Hispaania vastu on olnud meeletult suur ning kirju küsimustega voolab uksest ja aknast. Kui sa nüüd mõtlesid, et sul on ka küsimusi, siis kirjuta mulle liis.raudmann@gmail.com. Hea meelega püüan sulle abiks/toeks olla! 🙂

Üsna palju on küsitud ka seda, kuidas ma negatiivsete kommentaaridega toime tulen. Ma tahaksin nüüd öelda, et ma ei loe neid, aga kuna mul on seal sarilaimaja, siis ma pean aeg-ajalt ikkagi silmadega kõikidest kommentaaridest üle laskma, et asja kontrolli all hoida. Esimesel päeval ikka raputas kogu see negatiivsus päris korralikult. Siis ma sain aga aru, et kogu lugejaskonnast on see imepisikene seltskond, kes teineteise võidu üritavad tuld elus hoida…või siis mingisugust hingerahu leida. Ma loodan, et ehk selle viimase puhul oli mõnel kasu ning ehk õnnestub lõpuks ka nii elada, et minu tegemised pidevalt pinnuks silmas ei oleks.

Mingi hetk oli mul “geniaalne” plaan teha Õhtulehe kommentaaridest küsimused/vastused postitus, aga siis juhtus nõnda:

Igaks juhuks blurr peale :D
Igaks juhuks blurr peale 😀

..ja ma andsin endale aru, et mul on oma ajaga midagi paremat teha, kui selliseid üllitisi analüüsida 😀 Mul niigi kulub üsna palju aega, et seal paar korda päevas kontrollimas käia 😀 Pigem võtaks kogu loo lühidalt kokku Epp Kärsini sõnadega: “Naine, kes öösel ei saa karjuda, see päeval vingub.” Johhaidii naised! PS! Ma saan aru, et minu blurritud tegelase puhul on tegemist mehega, kuid tal võivad täpselt samad mured olla.. Johhaidii mehed 😀

Jätame nüüd need kommentaarid kõrvale.

Aitäh veelkord Liinale selle toreda kogemuse eest! Tänu saatele on minu ümber veel rohkem toredaid inimesi, kes meie pere igapäevastele seiklustele kaasa elavad.

Õnnelik/tänulik <3
Õnnelik/tänulik <3

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga