Mis mõttes?

Kui palju peab mind peksma, et…

Ma ei tea, kui palju peab mind peksma, et ma selle lillat värvi särgi selga paneks?

Sellise mureliku küsimuse esitas üks meesterahvas minu jagatud albumi alla, kus olid pildid formen.ee veebipoes saadaval olevatest triiksärkidest.

Nagu selgub, siis on värve, mis tekitavad mõnedes meestes(ja ka naistes) nii tugevat vastumeelsust, et nad pigem hüppaksid liikuvast autost vabatahtlikult välja ja laseksid end metsikutel huntidel närida enne, kui mõnd kindlat värvi riided selga tõmbaksid. Sest pigem murtud luud ja kondid, kui lilla, eks ole?

Samas tuleb tõdeda, et kõikidele ei peagi värvid(või värvitud) meeldima ja oma arvamuse avaldamine on ka täiesti ok! Ma loodan, et me elame ikkagi vabal maal ja eelnevalt mainitud Härra naispool pole kunagi varem oma mehe vaba tahet pesapallikurikaga välja peksnud, et viimane siis lilla särgi pulmapeole selga paneks (see seletaks seda kommentaari..)

Seega pole ju tegelikult vahet, kas Härra on nõus seda lillat särki selga panema või mitte, sest õnneks(loodetavasti) valib ta ise enda garderoobi just need värvid, mis talle meeldivad. Pigem on see värviteema mind häirima jäänud nende inimeste pärast, kellele teiste värvivalikud suurt südamevalu tekitavad..

Üks lugu Tartu tänavatelt. Koolitüdrukutest kõndis mööda meesterahvas, kes kandis kollaseid pükse. Plikad kommenteerisid KÕVA häälega, et see tüüp pole raudselt hetero, sest hetero ei kannaks ever never kollaseid pükse. Õnneks polnud tegemis papist poisiga. Tüüp keeras ümber, vaatas plikadele otsa ja küsis, et mis värvi püksid siis nende arvates piisavalt heterod on?? Tüdrukud seisid mitu sekundit ühe koha peal enne, kui nad aru said, mis juhtunud oli ja minema lidusid 😀 

Lisaks sellele tuleb meelde postitus Marimelli blogist, kus Meelise seljas olev roosa ülikond tekitas lugejatel suurt ahastust. Üks kommenteeris, et tema oma pulmas oleks pehmelt öeldes pahane, kui mõni mees roosas ülikonnas julgeks kohale ilmuda. Miks? Lisaks sellele loomulikult suur Meelise seksuaalses orientatsioonis kahtlemise teema, sest roosa=homo, eks ole? Sest ülikonna värv ju määrabki ära, kas sa oled hetero või mitte…

hetero

Mis värvi riietes külalise Teie oma pulmast koju riideid vahetama saadaks?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga